Alot of new bugs

there were some bugs since near 1450 version of yuzu early access like:
games crashing more often
*crash when trying to close a game (fixed)
luigi’s mansion 3 broken flash light ( the light turned into blank white squares )
random fps drops
all games became slower ( exept for super mario 3d world + bowser’s fury has more fps )
pixled shadows and lower resolution ( yes i am using docked mode )

settings:
multicore
unsafe gpu emulation
opengl
Async
high accuracy level

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

Can you get me log files of those issues?

here is a log and pic of lighting issue in luigi’s mansion 3

log: yuzu_log.txt (316.7 KB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu Early Access 1461 HEAD-aa1261736
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                                  Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz | AVX
RAM                                           31.86 GB
Pagefile / Swap                               29.30 GB
CPU Emulation Accuracy Level                  1
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1650/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            461.40
Docked Mode                                   [x]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Assembly Shaders                              [x]
Async Shaders                                 [x]
GPU Emulation Accuracy Level                  High

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

I can second the Luigi’s Mansion issue with white squares everywhere. It was never a problem in versions below 1400, but ever since 1400 and up its impossible to fix this, no matter what settings used.

1 Like

so? why are you not answering

Sorry, had some busy days, my bad.

Can you open an issue on github about this? Please provide the log and the picture, that way devs will look at it directly. https://github.com/yuzu-emu/yuzu/issues/