Animal Crossing New Leaf Corrupted Save File

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
So after my session I clicked “Save and quit” and it saved. The moment I came back the game says that the save data is corrupted on the title screen. I’ve been searching the forums for the fix and I can’t see it.

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: amd a8-9600 radeon r7 10 compute cores 4c+6g
  • GPU: Radeon RX 560
  • Citra Version (found in title bar): Citra Nightly 1547
  • Game: Animal Crossing New Leaf Welcome Amiibo
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (47.5 KB)
In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

citra_log.txt (47.5 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1547 HEAD-213c956
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD A8-9600 RADEON R7, 10 COMPUTE CORES 4C+6G  
Graphics API                                  OpenGL 3.3.1
Graphics Renderer                             Radeon RX 560 Series
GPU Driver Version                            19.12.1 26.20.13031.20012
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 0
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1547 HEAD-213c956
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD A8-9600 RADEON R7, 10 COMPUTE CORES 4C+6G  
Graphics API                                  OpenGL 3.3.1
Graphics Renderer                             Radeon RX 560 Series
GPU Driver Version                            19.12.1 26.20.13031.20012
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 0
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.