Black Screen After "Now Loading" Screen (Shin Megami Tensei IV)

Issue:
I’m having an issue with SMT IV. Whenever I boot the game, I see the “Now Loading” screen, then afterwards, all I see is a black screen and my FPS is stuck at 0. I tried looking into this and found that multiple people also had the same issue. Unfortunately though, they either never got it to work or found a solution that didn’t work for me. Hopefully someone can help.

System Information

  • Operating System: Windows 10 64-Bit
  • CPU: Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070
  • Citra Version (found in title bar): 1865
  • Game: Shin Megami Tensei IV
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (34.3 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Canary 1865 HEAD-6cc3468
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1070/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            456.71
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 1
Shader Disk Cache                             [ ]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.