Citra crashes in Tomodachi life after setting date/time

Issue:
After setting the date and time, the game crashes without any warning (sometimes also happens before setting date / time)

System Information

  • Operating System: Linux (Pop_os 21.04)
  • CPU: Intel i5-3570 (4) @ 3.800GHz (CitraBot says 3.4, I do not know why)
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 640
  • Citra Version (found in title bar): Canary 2007
  • Game: Tomodachi life
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar): (there is none)

Diagnostic Log
citra_log.txt (93.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                Canary 2007 -128-NOTFOUND--128-NOTFOUND
Operating System                              Ubuntu Core 20
CPU                                                   Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz | AVX
Graphics API                                  OpenGL 4.3
Graphics Renderer                             NVE7
GPU Driver Version                            Mesa 21.0.3
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Canary 2007 -128-NOTFOUND--128-NOTFOUND
Operating System                              Ubuntu Core 20
CPU                                                   Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz | AVX
Graphics API                                  OpenGL 4.3
Graphics Renderer                             NVE7
GPU Driver Version                            Mesa 21.0.3
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Please go to Emulation>Configuration>General and press the Reset All Settings option. Now try setting the date again and see if the issue remains.

1 Like