Citra stopped working after i've played normally for days

Citra was working just fine for days, i’ve finished pokemon Y with no problem then i started playing pokemon omega ruby and when i was in the middle of the game
suddenly the emulator stopped working as usual.

It happens when i launch the game and the FPS drops to 0, the game just frozes on the first frame and the emulator gets really slow i can’t even go to config or anything.

I tried to remove citra and installing again but the problem remains. Please help!!

System Information

  • Operating System: Intel(R) Core™ i5-3470
  • CPU: CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
  • GPU: Intel HD Graphics
  • Citra Version (found in title bar): Citra Canary 2186
  • Game: Pokemon Y and Omega Ruby
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):
    when i open the game seems normal but the FPS drops and it just stays frozen :

Diagnostic Log
citra_log.txt (17.3 KB)

System Information for Support

Client Version                               Canary 2186   HEAD-740c6a8
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz | AVX
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            Intel(R) HD Graphics 2500
GPU Driver Version                           10.18.10.4252
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [ ]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from Intel’s website. Support for Intel® Graphics