Citra stops responding as soon as rom is inserted

Issue:
After opening the rom with citra, it loads and then crashes right away.
The game played fine until i had to close it and re open, since then it crashes as soon as you insert the rom

citra_log.txt (162.8 KB)
System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: Ryzen 3600xt
  • GPU: MSI 2080Super
  • Citra Version (found in title bar): 1694
  • Game: Pokemon OmegaRuby
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1694 HEAD-e6c479f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 5 3600XT 6-Core Processor            
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce RTX 2080 SUPER/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            461.40
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

citra_log.txt (449.2 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1694 HEAD-e6c479f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 5 3600XT 6-Core Processor            
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce RTX 2080 SUPER/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            461.40
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Go to Emulation>Configuration>Graphics>Advanced Tab and disable Hardware Renderer. Now try to launch your game again (note, if it works, it will be slow). Tell me if it launches.