Fatal Error after beating monster X

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
I have been replaying cave story in Citra for save states.
once I beat monster x and press A to get past the “Defeated Monster X!” text box I get a fatal error

System Information

  • Operating System:
  • CPU: Ryzen 9 3900X
  • GPU: RTX 3080TI fe
  • Citra Version (found in title bar): Citra Nightly 1762
  • Game: Cave Story
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (4.0 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

The log file is incomplete. Make sure you follow the steps carefully:

  1. Open Citra, then go to File>Open Citra Folder (Citra>Open Citra Folder if on MacOS) and open up the log folder. Now keep that open in the background.
  2. Launch your game and encounter the problem; crash/slowdown/glitch and close Citra if it doesn’t do so by itself. Do not restart Citra as that will wipe the log of important information!
  3. Now upload the log file in this chat.

ok heres the complete log
citra_log.txt (109.0 KB)

System Information for Support

Client Version                               Nightly 1762   HEAD-1382035
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor             | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           472.12
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

Please check whether the same issue occurs without the use of Save States.

I just checked it does not