Fire Emblem Fates 0 fps crash on latest Canary and Nightly builds

Issue:
Game launches as normal, however audio will cut out within 5-10 seconds upon boot. A few seconds after the audio cuts out, the game locks up at 0 fps.

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: i5 6400
  • GPU: GTX 1060 (6gb)
  • Citra Version (found in title bar): 1808 Canary/1589 Nightly
  • Game: Fire Emblem Fates: Special Edition
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
<citra_log.txt (35.4 KB) >

System Information for Support

Client Version                                Canary 1808 HEAD-234300d
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            451.48
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Canary 1808 HEAD-234300d
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            451.48
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

ok my cpu clock speed was set to 25% in the system config my b