Fire Emblem Fates visual bug

Issue:
As far as I can tell this only happens on resolutions higher then 400x240
It only happens during cutscenes and battles
It doesn’t even just “appear” as a white cone like picrelated, it sometimes manifests as a bunch of colors
I don’t know why it happens, the first couple battles its fine, and then it will suddenly start

System Information

  • Operating System: Windows 10 Home 64-bit
  • CPU: Intel Core i7 9700 @ 3.00GHz
  • GPU: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Citra Version (found in title bar): 1708
  • Game: Fire Emblem Fates: Special Edition
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (865.3 KB)

1 Like

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1708 HEAD-e7671d9
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-9700 CPU @ 3.00GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1050 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            457.51
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Upload your save file to like Google Drive then link it here. Make sure you give public access so we can download it.

Also give the steps how to reproduce the issue.

https://drive.google.com/file/d/1Z_H9frVPTDhlkp8uMPk28gj6UDQzW_hk/view?usp=sharing
Just play through the Chapter normally on any resolution higher then native
After a few battles it starts to happen

I encountered the same bug, I tested and it seems like it happens when i use save states ctrl +c or v causes this from the next battle animation and it doesnt go away on reset only when i change resolution to native then back to higher.

Hello

Did you find a solution to the issue? I have the same problems, using Canary version 2005.
Error only occurs when using higher then native resolutions.

1 Like

I never found a solution, it still happens to me consistently.

Does it still happen on Nightly 1753?

I just checked on Nightly 1757, it still happens.
Sorry for the late reply. by the way.

same
exact white screen