Fps drops to 0 on loading ROM

Issue:
Yesterday when i was playing Pokemon X, it was working perfectly with a great fps , but it was crashing regularly, every 10 minutes or so. Today when i try to play as soon as the ROM loads the fps and speed drop to 0% and it doesnt work and citra freezes.

System Information

  • Operating System: Wndows 10
  • CPU: intel i5 core series
  • GPU: Intel HD 4000
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1690
  • Game: Pokemon X
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (14.2 KB)
In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1690 HEAD-2ddecf3
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                                  Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 4000
GPU Driver Version                            10.18.10.4358
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [ ]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

i updated my drivers and restarted my system, now the fps is still zero but the speed is at 100% and goes up even to 800% if i increase it, can hear the audio but fps 0

Upload a new log please.