I get a black screen after the game starts in pokemon brilliant diamond

I have auto-updated the drivers as mentioned in your community help, but nothing seems to work.
yuzu_log.txt.old.txt (399.1 KB)

  • List item

System Information for Support

Client Version                                yuzu 878 
Operating System                              Windows 10 Version 2009
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i3-7130U CPU @ 2.70GHz | AVX2 | FMA
RAM                                           7.73 GiB
Pagefile / Swap                               9.18 GiB
Graphics API                                  Vulkan 1.2.197
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 620
GPU Driver Version                            Intel Corporation 101.1191
Docked Mode                                   [ ]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Async Shaders                                 [ ]
CPU Accuracy                                  Auto
GPU Accuracy                                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Weird detail, the game version is missing from the log, either there are two instances of yuzu running (one may be dead but still open, check the task manager), or your configuration file is busted. In case it is the file, go to %appdata%\yuzu\config, delete qt-config.ini and reconfigure,

It may also be stuck waiting for the CPU. Only 2 cores is not great for this kind of workload.

Make sure that you’re running the game updated.

1 Like

it says that the game is working at 31fps but the screen is still black. tried all the methods mentioned by you

System Information for Support

Client Version                                yuzu 878 
Operating System                              Windows 10 Version 2009
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i3-7130U CPU @ 2.70GHz | AVX2 | FMA
RAM                                           7.73 GiB
Pagefile / Swap                               9.18 GiB
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 620
GPU Driver Version                            30.0.101.1191
Docked Mode                                   [x]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Async Shaders                                 [ ]
CPU Accuracy                                  Auto
GPU Accuracy                                  High

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

now the game is booting with sound but no picture.it shows the language screen but then it doesn’t show anything.

is anyone available right here?

Stupid suggestion, did you try rebooting?

yes.I also installed let’s go Pikachu and it started working. then reinstalled the game file which fixed the problem. I also had to set up yuzu again before that.

No issues here on an Intel GPU system, so it’s either a damaged game dump/update, or a system level issue.