Jagged display, rare problem?

Issue:
Every time I launch a game the display goes on the fritz.

System Information

  • Operating System: Windows 10 17134.706
  • CPU: AMD Ryzen 5 2500U with Radeon Vega Mobile Gfx
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Citra Version (found in title bar): Every version last one I had was Nightly 1249
  • Game: Any game the ones i’m using atm are Fire emblem Awakening and Fire emblem Fates.
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):
    https://prnt.sc/ndwboa

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (23.0 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1249 HEAD-0ec45f6
OpenGL Vendor                                 ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer                               Radeon RX 560X Series
OpenGL Version                                3.3.1
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [ ]
Enable Shader JIT                             [ ]
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.
  • CPU JIT should be enabled for the best performance. Please enable this option.

Did as said same problem will repost new log though.citra_log.txt (23.0 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1249 HEAD-0ec45f6
OpenGL Vendor                                 ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer                               Radeon RX 560X Series
OpenGL Version                                3.3.1
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [ ]
Enable Shader JIT                             [ ]
System Region                                 [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Does this occur with hardware shaders disabled?

This was resolved via discord, the problem happened to be I needed a driver update thanks for the attention and care though! :blush: