Kirby Star Allies missing textures?

Whenever I get into the overworld or Level 1 the game misses textures : it all becomes black, bar a few models
Here’s a screenshot:

yuzu_log.txt (278.2 KB)

System Information for Support

Client Version                               yuzu 1700
Operating System                             Windows 10 Version 22H2 (Build 19045.3930)
CPU                                          11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.80GHz | AVX512 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                            Intel(R) Iris(R) Xe Graphics
GPU Driver Version                           30.0.101.1692
Host RAM                                     7.79 GiB
Host Swap                                    5.06 GiB
CPU Accuracy                                 Auto
GPU Accuracy                                 Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                               yuzu 1700
Operating System                             Windows 10 Version 22H2 (Build 19045.3930)
CPU                                          11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.80GHz | AVX512 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                            Intel(R) Iris(R) Xe Graphics
GPU Driver Version                           30.0.101.1692
Host RAM                                     7.79 GiB
Host Swap                                    5.06 GiB
CPU Accuracy                                 Auto
GPU Accuracy                                 Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.