Legend of Zelda: A link between world major crash

The game crashes when I get into castle after sanctuary mission first complete:
when I went to castle after Yuga beats me in sanctuary from my hose I could freely go to other places but while going inside castle with IMPA It crashes at the triforce tile in the castle

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: intel core i5 8th gen
  • GPU: Open GL 3.3
  • Citra Version (found in title bar): Nightly Build 186ffc2
  • Game: Legend Of Zelda: A link between World
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (27.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1272 HEAD-186ffc2
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) UHD Graphics 620
OpenGL Version                                3.3.0
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [ ]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [ ]
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

Try running citra as admin.

it went a little further but the problem wasn’t solved I used both accurate multiplication and run as admistrator.here is the log file


citra_log.txt (29.9 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1272 HEAD-186ffc2
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) UHD Graphics 620
OpenGL Version                                3.3.0
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [ ]
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.