Legend of Zelda Crash when I get the first sword

Issue:
When I get the first sword of the zelda ocarina of time the game crashes (for 1 or 2sec the game have sounds but the game doesn’t run) and the screen glitch

System Information

  • Operating System: Windows 7 64x
  • CPU: Core i7-4500 U 1.80ghz
  • GPU: Intel Hd Graphics familly
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1339
  • Game: The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):
    Capturar_2020_01_15_08_26_03_463|690x327
    (the game was at low fps because I was recordding, without the reccording the games runs with 28 or 30 fps)

Diagnostic Log
citra_log.txt (4.0 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1399 HEAD-01686f7
OpenGL Vendor                                 null
OpenGL Renderer                               null
OpenGL Version                                null
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

Didn’t worked the same thing happened again

recreate this issue please, and post a log after it crashes, before you open citra again. Openign citra wipes the log each time, yours doesn’t contain information about the problem.

I have fixed I just deactivaded the hardware graphics