Legend of Zelda Ocarina of Time 0 fps

Issue:
Hi there,
I just installed Citra, and tried to play Legend of Zelda Ocarina of Time.
The game launched, but the fps is 0, and the screen only showed black screen after long wait.
I have update graphics driver, and the problem still.
When i saw the log, it wrote a lot about:
HW.Memory <Error> core/memory.cpp:Read:322: unmapped Read32
Service <Error> core/hle/service/service.cpp:ReportUnimplementedFunction:161: unknown / unimplemented function 'SetInternalPriorities': port='gsp::Gpu' cmd_buf={[0]=0x1e0080, [1]=0x19, [2]=0x1a}
Please, i need your help. Thank you in advance

System Information

  • Operating System: Windows 10 x64
  • CPU: Ryzen 5 2400G
  • GPU: AMD Radeon™ RX Vega 11 Graphics APU
  • Citra Version (found in title bar): 1733
  • Game: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt.old.txt (147.7 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1733 HEAD-8dfd9d3
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics     | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 3.3.1
Graphics Renderer                             AMD Radeon(TM) RX Vega 11 Graphics
GPU Driver Version                            21.10.2 30.0.13025.5005
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Due to AMD’s poorly optimized OpenGL driver, you may experience slowdowns.

Hi there,
I trying new rom, Legend of Zelda Ocarina of Time (without Rev1), and it works well.
Maybe its something wrong in the previous ROM that cause 0 fps.

Thank you