Mario odyssey yellow and red while frozen in Game

yuzu_log.txt (89.2 KB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu 542             . HEAD-mainline-636-4728-ga55b12001
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-7300U CPU @ 2.60GHz | AVX2 | FMA
RAM                                           7.92 GB
Pagefile / Swap                               9.77 GB
CPU Emulation Accuracy Level                  1
Graphics API                                  Vulkan 1.2.167
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 620
GPU Driver Version                            Intel Corporation 100.9313
Docked Mode                                   [x]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Assembly Shaders                              [ ]
Async Shaders                                 [x]
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

It worked for me a couple of days ago but just randomly stopped working

Is it the same in OpenGL?

no, but Vulkan was working fine a couple of days ago so I’m just confused

The latest Intel driver from today changed some things in Vulkan, and I don’t have the hardware to test it, it could be that. Here’s the previous version, can you confirm if it fixes this? https://downloadcenter.intel.com/download/30148/Intel-Graphics-Windows-10-DCH-Drivers

Yes, the previous driver fixes the problems. Does Yuzu plan to implement features to support the new Driver soon? What would be a good estimate of time?

It’s not a problem from our side, Intel seems to fix and break this in a regular basis.

Ok, thanks for letting me know