Mario + Rabbids Kingdom Battle | Characters gliching out

I’ve wanting to play with Mario + Rabbids Kindgom Battle but while I’m not getting any of those brightness and shadows errors, all entities in the game keep glitching like crazy


is there anything I can do to fix this issue? It makes the game unplayable from cutscene to gameplay
yuzu_log.txt (165.1 KB)
I’m running a intel i5 8th and a 1050 Ti , is it an hardware incompatibility? Or is there something I can do for fix it

System Information for Support

Client Version                               yuzu Early Access 2665
Operating System                             Windows 10 Version 2009
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           512.20
CPU Accuracy                                 Auto
GPU Accuracy                                 Normal
Docked Mode                                  [x]
CPU Multicore                                [x]
Async GPU                                    [ ]
Async Shaders                                [ ]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Async GPU emulation is recommended as it can improve the performance of many games.

No, it’s not your hardware, this game is just cursed.
It’s one of the hardest to fix.

Wow Ubisoft can’t get one right XP
Also is there something I can try? Changing Emulator version? I read about the change in chace writing, can be that?

The issue is random. Try playing with Asynchronous GPU Emulation, and GPU accuracy.