New Super Mario Bros Deluxe

Hi everyone. I have the early access 894. When I go to launch new super Mario Bros. It loads just fine and then I get to the title screen. As soon as I press start it just crashes.

I have a
Ryzen 7 3700X
Nvidia RTX 2070 Super
16GB of Ram

Is there an option I need to enable to play 32bit games?
Thank You

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

post your log-file for better support…

yuzu_log.txt (2.8 MB)

Here you guys go. Hopefully it will tell you guys what you need to see.

System Information for Support

Client Version                                yuzu Early Access 894 HEAD-72f808a1f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor              | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce RTX 2070 SUPER/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            452.06
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

You need to dump some firmware files related to Mii services to make the game work
Here, check the instructions in the latest progress report: https://yuzu-emu.org/entry/yuzu-progress-report-jul-2020/