New update causes speed drop

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
Since the new update two days ago on both Nightly and Canary, the speed on both Omega Ruby and Alpha Sapphire is drastically low as compared to the previous builds. I used to get around 120-140% outside any city in the game and around 300-400% in any kind of menu in-game. However, since the new update my average speed is 70-80% in cities and in menus, its 100-200%. I don’t know whether its the update or something else. Please help me!

System Information

  • Operating System:Windows 10 Pro
  • CPU: Intel Core i5-3437U CPU @ 1.90GHz 2.40GHz
  • GPU: Intel HD 4000
  • Citra Version (found in title bar): Citra Nightly 1282 and Citra Canary 1372
  • Game: Pokemon Omega Ruby and Pokemon Alpha Sapphire
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (202.5 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1282 HEAD-bb776e2
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4000
OpenGL Version                                3.3.0
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [ ]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [x]
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.
  • LLE Audio is designed for debugging purposes. Using this option will slow down your game. Try changing to HLE audio.

citra_log.txt (9.4 KB)
pls help

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.