No game shows image but sound keeps playing

No game shows image but sound keeps playing:
I recently updated the operating system to Windows 10 Pro, and since then, none of the games I have show the image (but the sound keeps playing). I don’t know if the fact of having updated the operating system had something to do with this, but before updating it, Citra showed the image of all games.

System Information

  • Operating System: Windows 10 Pro
  • CPU: Intel® Core™ i5-4210U
  • GPU: Intel® HD Graphics 4400
  • Citra Version (found in title bar): 1478
  • Game: Pokémon X
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (43.4 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Canary 1478 HEAD-91bae49
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4400
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            20.19.15.4531
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Canary 1478 HEAD-91bae49
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4400
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            20.19.15.4531
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Canary 1478 HEAD-91bae49
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4400
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            20.19.15.4531
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Disable ‘Enable Hardware Shader’ before launching your game.

Is a “bug” from the build?
I have the same problem:(, but is only in canary 1478

I’ve already done that but the issue persists :frowning:

@atito19 may be right, try the latest nightly build.

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.