No sound at the latest nightlies

Issue:
In latest 2 or 3 nightlies, every time I launch the citra and run a game there is no sound. The work around is to open configure and press ok (just that).

citra_log.txt (404.0 KB)

Diagnostic Log

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

On which version (specifically) this issue happens and which doesn’t?
upload a screenshot of your problem.

The second problem is on Nightly Build - 3799b16

The other one I don’t remember when it started exactly but I am sure it was 2 or 3 builds ago.

It happens so fast and randomly that’s why I didnt upload any images. It’s like some parts of the models(trainer/pokemons), are vanishing for some msecs.

It would be helpful to know which build this issue didn’t occur.
does disabling ‘Enable Hardware Shader’ or enabling ‘Accurate Multiplication’ and/or ‘Accurate Geometry Shader’ helps?

also it is recommended that you stay up-to-date with your GPU driver.

I said on Nightly Build - 3799b16 (flickering)

For the sound issue I am not sure in which nightly started happening (even though it’s not a big problem because there is a work around, but you need to do it every time you open the program)

I said on Nightly Build - 3799b16 (flickering)

my bad.
but try changing the above mentioned settings.

the sound issue i think some other users have reported the same issue recently.

After deactivating and reactivating this settings the flickering thingy seems to be fixed now. thanks :smiley: