No sound on Pokemon Omega Ruby

#1

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
I have never been able to get the sound to work for Pokemon Omega Ruby. It runs completely fine though with no hiccups or issues.

System Information

  • Operating System: Windows 10 Home
  • CPU: i5 2500
  • GPU: GTX 1050 2gb
  • Citra Version (found in title bar): Citra Canary 1274 and Citra Nightly 1236
  • Game: Pokemon Omega ruby
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (1.0 MB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

#2

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1236 HEAD-c1de8ac
OpenGL Vendor                                 NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer                               GeForce GTX 1050/PCIe/SSE2
OpenGL Version                                3.3.0
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             [x]
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.
  • LLE Audio is designed for debugging purposes. Using this option will slow down your game. Try changing to HLE audio.