Ocarina of time problem

Issue:
I’ve just started to play Ocarina of time on citra, every time I play (a couple of minutes after I start to play) the image freezes and the FPS drops to 0, the music remains playing and the speed showed on the window says 100% / 100%. I need to say that I’ve already disabled the enable hardware shader option.

System Information

  • Operating System: windows 10 Home
  • CPU: i7 8750H 2.20Ghz
  • GPU: GeForce GTX 1060 max Q
  • Citra Version (found in title bar): nightly 1601
  • Game: The Legend Of Zelda Ocarina of Time
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):


Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296citra_log.txt (12.0 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1601 HEAD-f72be7a
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1060 with Max-Q Design/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            442.23
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [ ]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [ ]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.