Omega Ruby renderingissue

Issue:
After launching the omega ruby the first language selection frame of game is properly visible after that the screen turns black and only some part of the frame is visble in citra and that too for some seconds then it disappears and reappears although game music is playing which means game is on.

System Information

  • Operating System: Win 8.1 pro
  • CPU: AMD A4-3330MX
  • GPU: AMD Radeon™ HD Graphics
  • Citra Version (found in title bar): 1721
  • Game: pokemon omega ruby
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
<
citra_log.txt (5.7 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1721 HEAD-89410c1
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                           AMD A4-3330MX APU with Radeon(tm) HD Graphics
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

citra_log.txt (5.7 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1721 HEAD-89410c1
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                           AMD A4-3330MX APU with Radeon(tm) HD Graphics
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • The CPU Clock percentage is not 100%. You may experience unexpected game speed.

citra_log.txt (10.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1721 HEAD-89410c1
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                           AMD A4-3330MX APU with Radeon(tm) HD Graphics
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • The CPU Clock percentage is not 100%. You may experience unexpected game speed.

citra_log.txt (10.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1721 HEAD-89410c1
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                           AMD A4-3330MX APU with Radeon(tm) HD Graphics
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Try disabling the Disk Shader Cache in Emulation>Configuration>Graphics>Advanced Tab and see if your game launches after that. If it doesn’t, upload another log file.