OoT fatal error with Citra canary and textures

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
For some reason when i run OoT 3d on citra canary it just pops up with a fatal error message at the start. it was working completely fine yesterday and it working fine now on citra nightly. I want to use canary version since it by heneriko 4k t

System Information

  • Operating System: windows 10 home
  • CPU: i5-9400F CPU
    citra_log.txt (20.6 KB)
    GPU:Gtx1660 6gb
  • Citra Version (found in title bar): Citra Version: Canary 1862
  • Game: zleda ocarina of time 3d
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

It looks like you accidentally reopened Citra before uploading the log. The log gets cleared every time you open Citra. Have the log folder open in the background first before closing Citra then immediately upload a new log.

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Canary 1862 HEAD-64fcc11
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1660/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            457.09
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

I believe i added the new can you check if it the right one?

Can you check it again?