Pokemon Alpha Sapphire 0fps

Pokemon Alpha Sapphire wont load anymore. stuck at 0fps was working fine before

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: Intel (R) Core ™ i7-6800k CPU
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1773
  • Game: Pokemon Alpha Sapphire
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (19.5 KB)

System Information for Support

Client Version                               Nightly 1773   HEAD-353aaaf
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i7-6800K CPU @ 3.40GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            GeForce GTX 760/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           461.09
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from NVIDIA’s website. Official Drivers | NVIDIA

the game was running fine with current drivers for my GPU

Please update your GPU driver then try the game again.

my drivers are up to date and no the game still refuses to work

issue solved. ive moved to new emulator as this gives me no help whatsoever