Pokemon ORAS Freezes After Catching A Pokemon

Issue:
-Every time I catch a pokemon, it freezes after the question “Do you want to name your pokemon?” The speed still says 100%, but the FPS counter is at 0 (Both Omega Ruby and Alpha Sapphire
-Happens if you press yes or no as well
-I have tried turning on and off “Enable Hardware Shader” and “Accurat Multiplication” before, I’ve seen people say to do that so I just thought I’d mention it

System Information

  • Operating System: Windows

  • CPU: Processor Intel® Core™ i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz, 2501 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)

  • GPU: Intel® HD Graphics 4600

  • Citra Version (found in title bar): Citra Nightly 1372 AND Canary 1492

  • Game: Pokemon Omega Ruby, Alpha Sapphire

  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (537.3 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1372 HEAD-35690e3
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4600
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            20.19.15.5070
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1372 HEAD-35690e3
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4600
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            20.19.15.5070
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

I also have the same issue

Upload a log file: How to Upload the Log File