Pokemon ultrasole crash

Hi, pokemon ultrasole has never given me any problems, but the last time I opened it, it suddenly crashed and every time I reopen it, the initial black loading screen comes out and then citra closes. Someone could help me since I was almost done with the game …
Issue: citra_log.txt (6.1 KB)
Enter a description of your issue here, in full detail.

System Information

  • Operating System:
  • CPU:
  • GPU:
  • Citra Version (found in title bar):
  • Game:
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1594 HEAD-d88d220
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

citra_log.txt (6.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1594 HEAD-d88d220
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             ?
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

ok ho risolto, dovete disattivare render hardware e riattivarlo.