Problem when run pokemon moon & ultra moon

Hello first sorry for my bad English, I have problems when running Pokemon Moon & Ultra Moon games, but pokemon ORAS run perfectly. it’s possible to run Pokemon Moon & Ultramoon on previous versions of Citra. but now I got a fatal error. how to fix it? Thanks

Best Regards

System Information

  • Operating System: Mojave 10.14.6
  • CPU: 2,5 GHz Intel Core i5
  • GPU: Intel HD Graphics 4000 1536 MB
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1397
  • Game: Pokemon Moon & Ultra Moon
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (32.0 KB)

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1397 HEAD-020cd56
OpenGL Vendor                                 Intel Inc.
OpenGL Renderer                               Intel HD Graphics 4000 OpenGL Engine
OpenGL Version                                null
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [ ]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1397 HEAD-020cd56
OpenGL Vendor                                 Intel Inc.
OpenGL Renderer                               Intel HD Graphics 4000 OpenGL Engine
OpenGL Version                                null
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [ ]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

This occurred to me on Windows but was solved when i re-dumped the ROM. Try that.

thank you for the reply
ok i will try re-dumped the ROM. but before that, do you know what causes it?

Best Regards.

A bad dump or corrupt ROM.

yes, thanks for the help. i re-dump game, and now run perfectly