Problem with Animal crossing new leaf 1

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
The games wont load after first scene then freeze citra
Frame rate at nan ms
System Information

  • Operating System: windows 10 pro
  • CPU: intel® core™ i7-3537u cpu @ 2.00ghz 2.50 ghz
  • GPU: intel® hd graphics 4000
  • Citra Version (found in title bar): Citra canary 1626
  • Game: Animal crossing New leaf
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (5.5 KB)
In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Canary 1627 HEAD-4a03207
OpenGL Vendor                                 null
OpenGL Renderer                               null
OpenGL Version                                null
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

Your log says you didn’t even start a game, do these steps to ensure it catches the issue:

  1. Open Citra then File->Open Citra Folder then open log folder(keep this open in the background, do not close the folder).
  2. Start the game, then close Citra after you encounter the issue in game(don’t reopen or the log gets cleared so you have to do it again).
  3. Upload the new log here.

citra_log.txt (22.4 KB)

System Information for Support

Client Version                                Canary 1627 HEAD-4a03207
OpenGL Vendor                                 Intel
OpenGL Renderer                               Intel(R) HD Graphics 4000
OpenGL Version                                3.3.0
GPU Driver Version                            10.18.10.4276
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 -1

Here’s some issues I found with your log that might help.

Build 10.18.10.4276

These drivers are outdated, you need to update.

Download win64_15.33.50.5129.zip from https://downloadcenter.intel.com/download/29473/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-33-?product=72054
direct link: https://downloadmirror.intel.com/29473/a08/win64_15.33.50.5129.zip

then follow this guide to install it: https://www.howtogeek.com/343287/how-to-fix-the-driver-being-installed-is-not-validated-for-this-computer-on-intel-computers/