Problem with Animal Crossing new leaf

Issue:
When I enter the game, everything seems to be going well but the textures do not load and the whole screen is filled with colored stripes

System Information

  • Operating System: Windows 8.1
  • CPU: AMD A6-5200 APU with radeon HD graphics 2.00GHz
  • GPU: AMD Radeon HD 8400
  • Citra Version (found in title bar): 1413
  • Game: Animal crossing new leaf
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (18.4 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1413 HEAD-5d502df
OpenGL Vendor                                 ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer                               AMD Radeon HD 8400
OpenGL Version                                3.3.1
GPU Driver Version                            13.301.1001.1001
Enable Hardware Renderer                      [x]
Enable Hardware Shader                        [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Hardware Shader, Geometry Shaders             null
Enable Shader JIT                             [x]
Enable Vsync                                  null
System Region                                 2

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Due to AMD’s poorly optimized OpenGL driver, you may experience slowdowns.
  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.