Sonic Forces Crash

yuzu_log.txt (929.8 KB)

Opening cutscene is smooth. Get a couple mins into the first level, boosting into a cluster of enemies and game freezes up and crashes. Found an issue about the memory error here (https://github.com/yuzu-emu/yuzu/issues/4428) so tried multicore off, but still crashes in same spot.

Any ideas on a workaround or will we just need to wait for an update?

System Information for Support

Client Version                                yuzu Early Access 896 HEAD-9940d66b5
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-9700F CPU @ 3.00GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1660 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            451.67
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Hmmm.
Can you try with multicore disabled?

Crashes in the same spot. See attached. yuzu_log.txt (948.5 KB)

Different warnings and log cuts off abruptly at the end. Weird.

System Information for Support

Client Version                                yuzu Early Access 896 HEAD-9940d66b5
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-9700F CPU @ 3.00GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1660 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            451.67
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Can you try using the 446.14 driver? I want to discard if it is a problem with the most recent ones: https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/159888/

No dice, still crashing in the same spots.

When it happens, my GPU spikes from ~40% to 100, so def something going on there.

Any ideas on other things to try?

I’m not sure if Sonic Forces is 100% stable.