"..." text missing from Mario & Luigi: Superstar Saga

When characters are meant to say “…” in the text bubbles instead it just says nothing. It’s blank. Not sure why. Have redumped game once already.
Seems kind of odd for a game with supposed perfect compatibility? And apparently it also crashes at the credits for some others. :frowning: Hope this remake of my first RPG ever is fully playable one day, considering AlphaDream is no more…

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: Intel Core i5 10600K
  • GPU: RTX 3060
  • Citra Version (found in title bar): Citra Canary 2137 (Also happens in the latest nightly)
  • Game: Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions
  • Screenshot of Issue

citra_log.txt (143.3 KB)

System Information for Support

Client Version                               Canary 2137   HEAD-d0d0afd
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i5-10600K CPU @ 4.10GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce RTX 3060/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           511.79
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

Please retest this without the use of save states. If the issue persists, upload another log file.

citra_log.txt.old.txt (124.1 KB)
Didn’t use savestates this time. Same issue. Using latest canary.

System Information for Support

Client Version                               Canary 2141   HEAD-55ed4c0
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i5-10600K CPU @ 4.10GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce RTX 3060/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           511.79
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

[ 59.770852] Render.OpenGL <Critical> video_core/renderer_opengl/gl_rasterizer_cache.cpp:GetTextureSurface:1249: Texture size (4x4) is not multiple of 8
I’m wondering if this is referring to the text.

Regardless, let’s try updating your GPU drivers first: GeForce Game Ready Driver | 512.77 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA