The Legend of Dark Witch 3 - Wisdom and Lunacy (USA) [No Music]

Issue:
The game has no music. The only way I can make the music work in-game is setting the audio emulation to LLE (accurate) or LLE multi-core, but both make the game run too slowly (including the music itself).

System Information

  • Operating System: Windows 10 Pro update 1903 build 18362.900 x64
  • CPU: Intel Core-i7 4710MQ 2.5GHz
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 850M
  • Citra Version (found in title bar): Citra Nightly 1589
  • Game: The Legend of Dark Witch 3 - Wisdom and Lunacy (USA)
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar): not applicable

Log file: citra_log.txt (1.7 MB)

I tried to report this issue by adding the game to the compatibility list, but I didn’t find any option to describe any details about it, and I didn’t find anyone in the entire web reporting this issue. That’s why I had no choice but to create this topic myself. Thanks in advance for even reading this.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1589 HEAD-96fa75f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 4600
GPU Driver Version                            20.19.15.4531
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1589 HEAD-96fa75f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 850M/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            445.75
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [ ]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • LLE Audio is designed for debugging purposes. Using this option will slow down your game. Try changing to HLE audio.

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1589 HEAD-96fa75f
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 850M/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            445.75
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [ ]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • LLE Audio is designed for debugging purposes. Using this option will slow down your game. Try changing to HLE audio.

I’m having the same issue and as far as I know you are the only person reporting this, and this support forum only gives bot responses, sucks that there’s no actual support team
did you ever find a solution?

I also reported this issue on their Discord server and got replied by the admin; they initially thought that it would be because I was using a version of Windows that includes no sound driver (which it’s not the case obviously). Apparently this issue will require a super-complex solution to be solved, since I got no definitive solution for this since then, unfortunately.

I would suggest you to enter their official Discord server and report the issue directly there (there’s a specific channel for bug reporting on the server and there’s a pretty bigger chance to be replied there than here on the forum). I’ll also keep my eyes peeled for anything new that could be found about this problem. Thanks for also reporting this issue.