The Legend of Zelda Link Between Worlds Extremely Laggy and Buggy

Issue:
Most of the games I have encountered through Citra work very well, the 30 fps games running at a stable 30 fps and most of the 60 fps games running at a stable 60 fps. However, A Link Between Worlds takes an extremely long time to start up, jumping from 60fps to a numb 0% 0 fps before even reaching the game. Once I finally get into the game I will be running at 60fps for a few seconds and then suddenly the audio starts glitching and the game goes down to 10-20%. I have not experienced this issue with any other.

System Information

  • Operating System:
    macOS
  • CPU:
    1.4 GHz Quad-Core Intel Core i5
  • GPU:
    Intel Iris Plus Graphics 645 1536 MB
  • Citra Version (found in title bar):
    Canary 1887
  • Game:
    The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Diagnostic Log
citra_log.txt (11.9 KB)

1 Like

System Information for Support

Client Version                                Canary 1887 HEAD-4df6a3f
Operating System                              macOS 10.16
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-8257U CPU @ 1.40GHz
Graphics API                                  OpenGL ?
Graphics Renderer                             Intel(R) Iris(TM) Plus Graphics 645
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.