Trouble getting game to run

Issue:
Dumped my own Ocarina of Time 3D cart so I’d be able to record the game. When I boot it up though, the game freezes on the initial loading screen with the triforce in the bottom right corner of the top screen. then the whole emulator crashes when i hit “stop emulation”

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: Intel-i5
  • GPU: Nvidia GeForce GDX 1650
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1743
  • Game: The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (4.0 MB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1743 HEAD-45a4a56
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-8300H CPU @ 2.30GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             NVIDIA GeForce GTX 1650 with Max-Q Design/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            497.29
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • The CPU Clock percentage is not 100%. You may experience unexpected game speed.

Yeah it was the clock speed.