Tryning to play Randomized Omega Ruby

Issue:
so im trying to play randomized omega ruby and I’ve done all the steps correctly and renamed the .code.bin to code.bin but i get a black screen everytime i try to launch the game I’ve had to working in the past but for some reason when i try to do it now it doesn’t work i don’t get any sound or anything not sure what to do or if there’s any fix for it

System Information

  • Operating System: windows 10
  • CPU: and ryzen 5 2600
  • GPU: Gigabyte 1070ti
  • Citra Version (found in title bar): Canary 1758
  • Game: Randomized Omega Ruby
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar): https://imgur.com/mN5fDgW

Diagnostic Log
citra_log.txt (27.3 KB)

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

System Information for Support

Client Version                                Canary 1758 HEAD-9b0a1d1
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor            
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1070 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            442.74
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.

citra_log.txt (51.8 KB)

System Information for Support

Client Version                                Canary 1758 HEAD-9b0a1d1
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor            
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1070 Ti/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            442.74
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [x]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [x]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.