Ultra sun speed gos to 0

Issue:
Enter a description of your issue here, in full detail.
my fps and speed always go to 0% after I click a to forward the text bubble the call at the start of the game and I know its not my PC cuz it would always work intill it froze then cruped my data and the hole thing then crashes when I try to stop the emulation

System Information

  • Operating System: idk
  • CPU: link
  • GPU: idk
  • Citra Version (found in the title bar): the latest
  • Game: ultra sun
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (2.8 MB)

To save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                               Canary 2135   HEAD-57891c0
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU @ 1.60GHz | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            Intel(R) UHD Graphics
GPU Driver Version                           30.0.101.1122
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                1
Shader Disk Cache                            [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You have cheats enabled. This might cause weird behaviour or crashes. Please disable them and retest if your game is experiencing bugs or crashes.

no i disable them and it still happens

Please send another log file with the cheats disabled then.