Unable to lauch any pokemon game

Issue:
When I try to launch a pokemon game (didn’t try with another kind of game), I can see “Pokemon” on the screen for a second and then it stops and a message appears : Fatal error.
Is there a solution ?

System Information

  • Operating System: Windows 8.1
  • CPU: IntelⓇ Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
  • GPU: NVidia Geforce 840M
  • Citra Version (found in title bar): Nightly1583
  • Game: Pokemon X
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping.
citra_log.txt (14.7 KB)
In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                                Nightly 1583 HEAD-c4a4b40
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz
Graphics API                                  OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                             Intel(R) HD Graphics 4400
GPU Driver Version                            10.18.10.3496
CPU JIT                                       [x]
Hardware Renderer                             [ ]
Hardware Shader                               [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication      [ ]
Shader JIT                                    [x]
System Region                                 -1
Shader Disk Cache                             [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from Intel’s website. https://downloadcenter.intel.com/product/80939/Graphics-Drivers
  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.
  • LLE Audio is designed for debugging purposes. Using this option will slow down your game. Try changing to HLE audio.
  • System configuration block 0xA0001 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0xA0002 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0x70001 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0xB0000 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0xA0002 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0xA0002 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/
  • System configuration block 0xA0002 appears to be corrupted. Please attempt the steps outlined in our FAQ https://citra-emu.org/wiki/faq/

Did you try to delete the config file as mentioned in the FAQ?