Video freeze but sound works well

Issue:
Hi to everyone,
I have a problem: when i play to pokemon ultra sun after a 3-4 minutes of regular play, video freeze but i can still hear sound.
Can you help me to solve this problem?
(i upload the log file)

System Information

  • Operating System: Windows 10 home
  • CPU: Intel(R) Core™ i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz
  • GPU: Intel(R) UHD Graphics
  • Citra Version: Citra Canary 1956
  • Game: Pokemon UltraSun
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

citra_log.txt (114.7 KB)

System Information for Support

Client Version                               Canary 1956   HEAD-7a60d46
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            Intel(R) UHD Graphics
GPU Driver Version                           26.20.100.7926
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [ ]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from Intel’s website. Support for Intel® Graphics
  • Please enable the Vsync option if you are experiencing screen tearing.

i have already updated the drivers but the problem remains

Since you updated your drivers, please upload a new log file.

1 Like

this is the log after the updates
thx
citra_log.txt.old.txt (44.7 KB)

System Information for Support

Client Version                               Canary 1956   HEAD-7a60d46
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            Intel(R) UHD Graphics
GPU Driver Version                           30.0.101.1994
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [ ]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

Try disabling Hardware Shaders in Emulation>Configuration>Graphics>Advanced Tab.