Why does Kirby Planet Robobot Lag?

Kirby Planet Robobot lags hard at some sections, like 5-4 and 5-5

System Information

  • Operating System: Windows 10
  • CPU: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor 3.70 GHz
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960
  • Citra Version (found in title bar): Citra Canary 2142
  • Game: Kirby Planet Robobot
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
Upload your log file as an attachment by dragging & dropping. citra_log.txt (392.0 KB)

In order to save a copy of the log, follow this guide:
https://community.citra-emu.org/t/how-to-upload-the-log-file/296

System Information for Support

Client Version                               Canary 2142   HEAD-fedf9a9
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor          | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce GTX 960/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           496.76
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [ ]
Shader JIT                                   [ ]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Enabling Accurate Multiplication is recomended in certain games. If you are experiencing graphical glitches, try enabling this option.
  • Please enable the Vsync option if you are experiencing screen tearing.

Enable Shader JIT again in Emulation > Configure > Graphics > Advanced. Then test your game.

It still lags after that.