XC2 and XC3 Performance issues

For starters My rig :
Nvidia RTX 3070
AMD Ryzen 7 3700X 8 Core Processor
32 GB RAM

So I’m new emulating and general I managed to get XC2 and XC3 working but I can’t seem get them to go past 30fps even after installing mods. I’m unsure if its my rig, I still seem to average 30fps unlocked even at the lowest (720p) and highest resolutions (4320p). So I’m assuming I’m being stupid and I’m missing something. I think I’m using the right version of the mods as I’m working with ver 2.1.0 for XC2 and ver 1.2.1 for XC3. So I’m kinda convinced that maybe I’m just missing something that I haven’t considered.
yuzu_log.txt (262.0 KB)

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by yuzu. This guide will walk you through how you can obtain the log file: Getting Log Files - yuzu

System Information for Support

Client Version                               yuzu Early Access 3097
Operating System                             Windows 10 Version 21H2 (Build 19044.2130)
CPU                                          AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor              | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce RTX 3070/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           526.47
Host RAM                                     31.94 GiB
Host Swap                                    8.65 GiB
CPU Accuracy                                 Auto
GPU Accuracy                                 High
Docked Mode                                  [x]
CPU Multicore                                [x]
Async GPU                                    [x]
Async Shaders                                [ ]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.