Yuzu Crash After Starting

Hi Guys. Why is my Yuzu crash after like 5 mins playing?
The first 5 min is perfect then it crashs.

Note: Yesterday it was doing just fine

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

Here is my log file: Not sure why my log file is empty
So I am just going to put the yuzu_log.txt.old file here
yuzu_log.txt.old.txt (3.3 MB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu 612             . HEAD-mainline-636-5282-g5533b9da4
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz | AVX2 | FMA
RAM                                           31.88 GB
Pagefile / Swap                               11.72 GB
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1060/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            399.01
Docked Mode                                   [ ]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Assembly Shaders                              [ ]
Async Shaders                                 [ ]
CPU Accuracy                                  Accurate
GPU Accuracy                                  High

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from NVIDIA’s website. Download Drivers | NVIDIA

I have updated the driver for the GPU
yuzu_log.txt.old.txt (3.3 MB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu 612             . HEAD-mainline-636-5282-g5533b9da4
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz | AVX2 | FMA
RAM                                           31.88 GB
Pagefile / Swap                               11.72 GB
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce GTX 1060/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            399.01
Docked Mode                                   [ ]
CPU Multicore                                 [x]
Async GPU                                     [x]
Assembly Shaders                              [ ]
Async Shaders                                 [ ]
CPU Accuracy                                  Accurate
GPU Accuracy                                  High

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • You are running out of date drivers for your GPU. You need to install the most recent driver for your graphics card from NVIDIA’s website. Download Drivers | NVIDIA

Nope you didn’t 466.27 is the latest and you have 399.01.
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/174665/en-us

Hello, I have the same problem since Yuzu was updated this morning, I tried everything, even reinstall everything, update my drivers which are all updated, but nothing helps, the emulator quits by itself after a few minutes without any error message (This problem is on both versions of Yuzu)

Can you post a log file.

yuzu_log.txt.old.txt (4.4 KB)

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

What Graphic Card you have, is not the same problem between Yuzu Early Access and Mainline.

NVIDIA GeForce RTX 3080

Try with Mainline and see if it works.

I am having the same problem on both versions, I have tried already

Then backup your saves and keys, unistall Yuzu and do a clean Yuzu install.

After trying, I still have the same problem

It seems to be the current build, we’re working on a fix.

Ok, thanks for help ionelusch2001 and thanks GoldenX86 for your answer !

1 Like