[yuzu EA] Crash Team Racing problems

What happens is that when I try to play Crash Team Racing with multicore enabled, most of the time, the RAM usage keeps going higher until it reaches 100% and yuzu crashes and Windows freezes, and there’s no sound except for the pre-rendered scenes.

I am using yuzu EA 560, my laptop is running the latest version of Windows 10 Pro, and I have the latest Nvidia Game Ready driver installed (after uninstalling the previous version using “Display Driver Uninstaller”).

My specs: Nvidia MX150 4GB - 16GB RAM DDR4 - Intel Core i7-8550u (1.8-4)GHz

yuzu_log.txt (2.9 MB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu Early Access 560 HEAD-e83ac20e8
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz
Graphics API                                  OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                             GeForce MX150/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            446.14
Docked Mode                                   [x]
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a moderator to assist.

Does this happen in single core?

No, it doesn’t happen in single core.

It could be related to ASYNC GPU then, which is mandatory to run multicore, and may produce problems like this in some games.

The thing is, even if ASYNC GPU is enabled in single core mode, I have no problems.

I’ll notify it then, it’s a problem with multicore.

Much appreciated, sir.

1 Like