Yuzu kills ALL Audio whenever a game is booted

Whenever a game is done booting and gets to main menu, ALL other audio on my computer mutes, including Yuzu itself, no matter the game, and the audio output has been properly set
yuzu_log.txt (92.1 KB)
The log uses Clubhouse games since it loads quickly, as soon as the menu appears, all audio mutes, as soon as I stop emulation, audio comes back

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by yuzu. This guide will walk you through how you can obtain the log file: Getting Log Files - yuzu

System Information for Support

Client Version                               yuzu 1191
Operating System                             Windows 10 Version 21H2 (Build 19044.2006)
CPU                                          AMD Ryzen 5 4500 6-Core Processor               | AVX2 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 4.6.0
Graphics Renderer                            NVIDIA GeForce RTX 3060/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                           516.94
Host RAM                                     15.87 GiB
Host Swap                                    7.25 GiB
CPU Accuracy                                 Auto
GPU Accuracy                                 High
Docked Mode                                  [x]
CPU Multicore                                [x]
Async GPU                                    [x]
Async Shaders                                [ ]

I did not find anything wrong in your log file. Please wait for a human moderator to assist.

Can you try using another audio device and see if setting sdl in audio engine helps any?

SDL2 fixed it, thank you!

1 Like