Yuzu Let's go crashes immediately

Hello. Yuzu is currently unable to open Let’s go pikachu for me. Previously, it kept crashing after the controls, but after enabling async GPU emulation, it is crashing right before the game is opened. How do I fix this?

yuzu_log.txt (1.3 KB)
Thank you.

Make sure you have your GPU drivers updated.

Oh, how/where do I do that?

if you provide your log file we can make it more easier…

Hi! This is the current log.yuzu_log.txt (17.1 KB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu 388             . HEAD-mainline-636-3473-gd9a694d7c
Operating System                              Windows 10 (10.0)
CPU                                           AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile Gfx   | AVX2 | FMA
Graphics API                                  OpenGL 4.3.1
Graphics Renderer                             AMD Radeon(TM) Vega 3 Graphics
GPU Driver Version                            25.20.14118.3002
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • Due to AMD’s poorly optimized OpenGL driver, you may experience slowdowns.

you can directly go to this website and check for your GPU drivers…
https://www.amd.com/en/support
also try to increase your page file to atleast 20000MB

Oh, thank you so much, it is sorta working now. Now it’s a problem with the sprites tho… they look really odd with an A pose that isn’t supposed to be there. It also blacked out at some point and the audio was not working properly with a few lags. Is there a way to fix those too?yuzu_log.txt (1.3 KB) Here’s a screenshot as well:

That looks like a ROM or mod problem.

Ooh, I see. Thank you for being so patient with me! Have a wonderful day ahead~