Yuzu Stops when loading shaders

When i start the yuzu most of the time it just stops when preparing shaders in pokemon let’s go game and just exits without any popup…Its really frustrating to be not being able to start the game.
I wonder why is it happening the game seems to be working fine (it crashes in between though).

You guys have really did the great job up till now on this emulator!!!

In order for us to provide better support, we need to see the log generated by Citra. This guide will walk you through how you can obtain the log file: How to Upload the Log File.

yeah im having the same errors
have you managed to fix it somehow?

Nope i am not playing anymore
But i just turned off disk shader cache it was real down frade in performance but i was able to run the emulator

Go to the shaders folder, delete the file, and restart the game. It will now work.

I have doing it delete the shaders file and even turn off shaders disk in the graphic option but it’s seems like didn’t work for me, yuzu still crashes when anytime i try to loading pokemon let’s go pikachu

yuzu_log.txt (32.3 KB)

System Information for Support

Client Version                                yuzu 419             . HEAD-mainline-636-3612-g270921ae3
Operating System                              Windows 8.1 (6.3)
CPU                                                 Intel(R) Core(TM) i7-3740QM CPU @ 2.70GHz | AVX
Graphics API                                  OpenGL 4.5.0
Graphics Renderer                             Quadro K2000M/PCIe/SSE2
GPU Driver Version                            385.73
Use Async GPU                                 [x]
BCAT Backend                                  none
GPU Emulation Accuracy Level                  Normal

Here’s some issues I found with your log that might help.

yuzu_log.txt (2.0 KB)

pls same problem

pls fast yuzu_log.txt (2.0 KB)