Zelda Ocarina Of Time freeze in 0fps but speed is still in 115%

Issue:
When I start to play Zelda the FPS goes down to 0 but the speed is still in 115%

System Information HP Pavillon 15-cs3xxx

  • Operating System: Windows 11
  • CPU: Intel(R) Core™ i7-1065G7 1.30GHz 1.50GHz
  • GPU: Intel(R) Iris(R) Plus
  • Citra Version (found in title bar): Nightly 1778
  • Game: The Legend Of Zelda Ocarina Of Time
  • Screenshot of Issue (include the full Citra window including titlebar):

Diagnostic Log
citra_log.txt (38.7 KB)

System Information for Support

Client Version                               Nightly 1778   HEAD-a51b1cd
Operating System                             Windows 10 (10.0)
CPU                                          Intel(R) Core(TM) i7-1065G7 CPU @ 1.30GHz | AVX512 | FMA
Graphics API                                 OpenGL 3.3.0
Graphics Renderer                            Intel(R) Iris(R) Plus Graphics
GPU Driver Version                           30.0.101.1994
CPU JIT                                      [x]
Hardware Renderer                            [x]
Hardware Shader                              [x]
Hardware Shader, Accurate Multiplication     [x]
Shader JIT                                   [x]
System Region                                -1
Shader Disk Cache                            [x]

Here’s some issues I found with your log that might help.

  • The CPU Clock percentage is not 100%. You may experience unexpected game speed.

Go to Emulation>Configuration>System and set the CPU Clock Speed back down to 100%.

If you still encounter the issue afterwards, try disabling Hardware Shaders in Emulation>Configuration>Graphics>Advanced Tab. This will come at the cost of performance though.